Donnerstag, 20. Februar 2020

Így ölték meg a magyar olimpiai bajnokot 1943-ban a nyilasok



Orbán Úr!
A magyar népet a nemzeti tragédiába, az idegenek, az idegen szívűek, az egykoron befogadottak juttatták: a nem magyar, hanem sváb Beregfy-Bergerek, a dicsőszentmártoni örmény és német család  ivadéka Szálasi/ Szaljosiánok, a Jurcsekek, a Reményi -Schnellerek és a Werthek, a  rác Sztójay/Dimitrije Stojakovićok, majd később a zsidó Rákosi-Rosenfeldek, a fiumei keverék  Kádár Csermanek Joánok, stb.
Az 1944-ben vezető szerepet játszó katonák:
Nádas vezérkari ezredes= Nadler
Szávay Sándor vezérőrnagy= Szlávits
Bán Mihály vezérkari ezredes= Friebert
Németh Jenő vezérkari alezredes= Popvics
Szörényi Emil vezérkari százados= Reischl
Porzezsinszky Valér vezérkari alezredes ( nem kell magyarázat)
Darnóy Pál vezérkari százados= Danzinger
Dénes Jenö vezérkari százados= Datzauer
Dienes vkp szolgálatos örnagy = Turcsin
Radnóczy Antal vezérkari százados = Riedl
Ijjas József vezérkari százados= Freiler
Abonyi vezérkari örnagy=Nareddi
Kapitány Albin vezérkari örnagy= Kratzner
Hajdu Lajos vezérkari százados= Räsler
Rády -Péntek Artúr= Freitag
Itt van egy csokor azokból, akik az 1944 eseményeinek mozgatórugói voltak és a végsőkig való kitartás mellet kardoskodtak.
Magyarok voltak?
NEM!
Mi köze a magyar etnikumnak ezekhez?
Csupán annyi, hogy felmenőiket jó szándékkal feltételek nélkül befogadta, hogy utána az ivadékok a magyarság nyakába szarjanak!
Elég volt!
Elég volt ebből az évszázados liberális toleranciából a másság befogadásból! Hiszen a magyarság ebbe a rothadt másságba pusztul bele. Nem másság kell, hanem magyarság! Aki nem ide való, az menjen a saját "fajtájához"!
Ki látta, kik látták, és hitelesen kik tudják igazolni azt, hogy ez a megfilmesített tragédia pontosan így történt, epizódról-epizódra? És nem egy fikció?
A hangulatkeltés  látványos, indulatokat gerjeszt!  De ha nem  bizonyított és hiteles, akkor ez az intellektuális aljasság tetőfoka. Ami itt látható az egy manipulált téves történet.
Kútfője Kárpáti Károly, aki megírta, hogy Petschauert munkaszolgálatosként halálra kínozták. VISZONT A TÉNYEKHEZ TARTOZIK, hogy . B. Stenge Csaba hadtörténész levéltári kutatásai ezt a rémtörténetet cáfolják. Tehát a fantázia szülöttje! 2016-os tanulmánya szerint Petschauer tífuszban halt meg, miután szovjet fogságba esett. Ezt Véleményét osztja Ungváry Krisztián a korszak neves történésze is!
FIGYELEM! Ha a Jud Süss című film aljas, hangulatkeltő és közösségellenes, akkor  ez a film is ugyanilyen aljas  hamis és hangulatkeltő.
(Karatnai Bodó Attila)

Keine Kommentare: