Freitag, 21. Februar 2020

A migránsoknak és az NGO-knak kedvez a baloldali olasz kormány tervezete



A MIGRÁCIÓ POLITIKAI ÉS ETNO-SZOCIOLÓGIAI HÁTTERE.
A migránsokkal, túlnyomó többségében a sémita-arab, észak-afrikai, iszlamista bevándorlókkal kapcsolatos politikai aspirációk és konspirációk azt is figyelembe veszik, hogy Európában az elmúlt hetven évben, tehát két-három generáció óta jelentős létszámú nem európai etnikai népességhányad jött létre. Amelynek, nem sajátja az európai szellemi és anyagi kultúra és nemzeti szellem. Valamint korábban, az európai népességgel semmiféle  etno-genetikai kapcsolatuk sem volt. Ezért integrációjuk az európai viszonyokhoz csupán felületes és egzisztenciális. Semmiképpen nem érzelmi kérdés. Hiszen nincs közük, ahhoz az európai etnikai és történelmi eredet és sorsközösséghez, nemzeti szellemhez, ahol megtelepedtek. Ez a multikulturális, nem európai gyökerű, de már Európában megtelepedett népességhányad nyitott olyan bevándorló idegen népesség irányában, amelyhez korábban, több generációval ezelőtt etnikai eredetközösségbeliség fűzte. Mivel ezek az Európában megtelepedett idegen gyökerű tömegek már rendelkeznek különféle európai országok állampolgári jogállásával. Magyarul állampolgárok. Ezért napjaimban ezek már szervezhető, mozgósítható társadalmi és politikai erővé váltak. Ezt az állítást szociológiai és család genealógiai vizsgálat bármikor képes alátámasztani.
Közérthetőbben: A migráció mellett mozgósítható tömegek, nem a tradicionális nemzetállamok őshonos európai etnikai eredetközösségéből kerülnek ki. Hanem a korábban bevándorolt idegen etnikumú leszármazottakból és különféle vegyes házasságok utódjaiból.
A TRANSZNACIONÁLIS MILITÁNS FINÁNCIMPERIALIZMUSNAK NEM MUNKAERŐRE, HANEM POLITIKAILAG, ÉRZELMILEG MANIPULÁLHATÓ TÖMEGEKRE VAN SZÜKSÉGE!
A bevándorlók által alkotott népességnek ez által olyan politikai súlya lesz, amely messze-messze meghaladja alig mérhető társadalmilag hasznos tevékenységét, amely a társadalmi munkamegosztási folyamatban, mint szellemi és anyagi, dologi értéket képző társadalmi erő valójában megjelenik. Ehelyett, ez a bevándorló tarka népesség társadalmi feszültséget ébreszt és azáltal, hogy elutasítja az integrációt és nekifeszül a tradicionális európai társadalmi és jogi normáknak. Ezáltal aláássa az őshonos európai lakosság társadalmi kohézióját bizalmi indexét és belehajszolják Európa országait a Émile Durkheim-i társadalmi anómiába!  (lásd:http://www.kislexikon.hu/anomia.html)
Napjaink manipulálható európai áldemokráciájában korlátlan lehetőség jutott a transznacionális finánc-imperializmust és a bankokráciát megjelentő személyi tényezőknek, --Lásd SOROS György--, hogy döntéshozó testületekben politikai tényezőként befolyásolják az európai államok nemzeti politikáját. Kierőszakolják azt, hogy képzetlen, lázítható és belátó képességükben korlátolt, alacsony erkölcsi és tudati szinten álló színes etnikai hátterű bevándorló népesség, etnikum álljon rendelkezésükre, amellyel bármikor meg lehet tölteni a barikádok értékromboló oldalát."
(Karatnai Bodó Attila: "A migráció politikai és etno-szocológiai háttere.")

Keine Kommentare: