Donnerstag, 8. März 2018

"Nem értem miért csinálta rólam Lázár ezt a videót" | 24.hu



Ó kedves eranthys!
Örvendek, hogy olyannal akadtam össze (végre), aki a tudományok tudományával, vagyis  természettudománnyal foglalkozik. Mi, --még akkor is, ha átmenetileg ellentétes oldalon állunk --, mindig megtaláljuk a közös nevezőt, hogy utána konstruktív légkörben, vidám arccal kössünk kompromisszumot.
Teljesen igaza van, hiszen evidencia; "zsidók, magyarok, kecsuák egy tőről fakadnak" Ez bizony így van! Ezt sem ön, sem én nem vitatom!
Tisztelem a társadalomtudományokat, de ne felejtsük el, hogy az ember elsődlegesen biológiai formáció és hajlamos arra, hogy génjeibe ágyazott, ösztöneiben rejlő és az elsődleges szocializációs  folyamatok során áthagyományozott etnocentrikus gondolkodása, még a legnagyobb tudományok közepette is úgy működjön, mint ahogy a vasreszelék működik a mágneses erő hatására. Mindig abba az irányba fordul, ahonnan a mágneses erőhatás éri. Ez a tudati beágyazódás eredményezi a zsidóság olyan megnyilvánulását, hogy egyetlen egyszer sem ejti ki a "fajvédelem" szót, de minden tagjának, minden gondolata és tette saját kulturális, vallási és etnikai közösségének védelmére és hatékony érdekérvényesítésére irányul.
MI A MOZGATÓ RUGÓ?
Nézzük meg közösen, hogy kik vitatják azt az evidenciát, hogy a "zsidók, magyarok, kecsuák egy tőről fakadnak"
Nem rasszizmus-e magasabb rendűségről és pozitív hatású szegregációról értekezni - ha zsidókról van szó?
NÉZZÜK!
"A zsidók valószínűleg felsőbbrendűek – hirdeti a Window Star című újság 1969. április 1-jei száma, és ugyanezt közli a világgal a The Leader Post című lap 1963. május 2-án".
"Mert az Úrnak, a te Istenednek szent népe vagy te; téged választott az Úr, a te Istened, hogy saját népe légy néki, minden nép közül e föld színén." /MÓZES ÖTÖDIK KÖNYVE A TÖRVÉNY SUMMÁJA 7. fejezet, 6. mondata./
TEHÁT:
A zsidóság erős kohéziójának alapja: az etnocentrikus önbecsülés és etnikai-történelmi eredetközösségbeli önvédelem, a "fajvédelem".
 A zsidóság egész történelme során őrt állt saját etnikai tisztasága, vallási, valamint történelmi eredetközösségének megóvása felett.
A TÓRA, azaz MÓZES ÖT KÖNYVÉNEK: ----- http://hu.wikipedia.org/wiki/Tóra ---- ötödik könyvében, DVARIM-ban a "törvény summájában", a 7. fejezet 3.-4. mondata egyértelművé teszi a zsidó és nem zsidók közötti házasságok tilalmát: "Ne házasodjál velük idegen népekkel össze. Lányaidat ne add fiaikhoz és lányait ne vedd el fiaidnak."
PONTOSABBAN:
3. mondat : Sógorságot se szerezz ő velök, a leányodat se adjad az ő fioknak, és az ő leányukat se vegyed a te fiadnak;
4. mondat: Mert elpártoltatja a te fiadat én tőlem, és idegen isteneknek szolgálnak; és felgerjed az Úrnak haragja reátok, és hamar kipusztít titeket. "
Az Ószövetségi iratok, a Tanakh, ezen belül a Torah, azaz Mózes öt könyve, annak az eszmének a szolgálatában áll, hogy az isten Izrael népét, vagyis a zsidóságot, a vele megkötött szövetség által nagy dolgokra választotta ki. Ez a zsidó kiválasztottság áll a világ középpontjában és a zsidóság tudatalattijában mélyen és megingathatatlanul beágyazódva.
Dániel Könyve (kb. i.e. 165) a zsidóság várakozásáról szól az isten országára, amely Izrael vezetése alatt minden népet egybe fűz majd!
Ez a kiválasztottsági érzést tovább erősödik, részben  a családgenealógia háttér által, részben  a szoros etnikai eredetközösségbeli környezet szocializációs hatásaként. Ez pedig a zsidót valamiféle vélt transzcendentális kiválasztottsági (büszke, felsőbbrendű érzéssel) és küldetéstudattal vértezi fel.
George Soros-t és elvtársait is ez hajtja. Ez hajtja ösztönösen, különös lendülettel mert a szándékot még a pénz is az anyagi háttér is megerősíti.
TEHÁT. lehet, hogy "egyenlőek vagyunk". De vannak egyenlőbbek, elsők az egyenlők között, akik magukat felsőbbrendűeknek tartják.
Ez is magyarázata annak, hogy a SOROS-féle és más társadalomformáló szervezetekben, miért oly feltűnő módon, meghatározó mértékben felülreprezentált a zsidóság aránya.

Keine Kommentare: