Donnerstag, 8. März 2018

Lázár János Bécsben (eredeti video) bécsi látogatás / Janos Lazar about ...

Lázár János időszerű és tárgyszerű bécsi kritikájának margójára!

Egy nép erőszakos, vagy fondorlatos "multikulturalizációja" nem más, mint az eredeti népességgel szembeni intellektuális formában megtervezett etnocidium. Ezeket a törekvéseket lehet különféle szépen csengő politikai és humanitárius szólamok mögé rejteni, de ez a lényegen nem változtat. Az eredeti államalapító és politikai főhatalommal rendelkező nép a sorozatos és fondorlatos migrációk hatására "multikulturalizálódik".
Elveszti eredeti karakterét, majd kialakul vagy kialakítanak számára egy szintetikus hagyományt, amely már köszönő viszonyban sincs az eredetivel. Fokozatosan kiszorítják a főhatalomból és egy idő után már csupán megtűrt népelem lesz saját és egykori őseinek hazájában.
NOS! Ez nem kell megengedni, eltűrni!
Hogy lehet ez ellen időben és térben történelmi méretekben hatékonyan védekezni?
EZT A KÉRDÉST LEGCÉLSZERŰBB A ZSIDÓSÁGNAK FELTENNI!
A zsidóság saját etnoszának védelméről szóló törvényeit szigorú micváiban rögzítette, amely még most is érvényben van.
A judaizmusnak, mint törvényvallásnak az egyik fő ideológiai fundamentuma, tanítása és törvénytára, a TÓRA! A Tóra is az etnikai eredetközösség szigorú védelméről szól: a TÓRA, azaz MÓZES ÖT KÖNYVÉNEK ötödik könyvében, DVARIM-ban a "törvény summájában", a 7. fejezet 3.-4. mondata egyértelművé teszi a zsidó és nem zsidók közötti házasságok tilalmát: "Ne házasodjál velük idegen népekkel össze. Lányaidat ne add fiaikhoz és lányait ne vedd el fiaidnak." PONTOSABBAN: 3. mondat : Sógorságot se szerezz ő velök, a leányodat se adjad az ő fioknak, és az ő leányukat se vegyed a te fiadnak; 4. mondat: Mert elpártoltatja a te fiadat én tőlem, és idegen isteneknek szolgálnak; és felgerjed az Úrnak haragja reátok, és hamar kipusztít titeket.
"A zsidó és nem zsidó között kötött házasság a zsidó törvény szerint nem bír összekötő erővel, és a vallás szempontjából nem tekinthető érvényesnek, akkor sem, ha száz rabbi áldotta meg."
A zsidóság egyik legnagyobb prófétája Jirmijahu is intőn emeli fel szavát az ellen, hogy a zsidó nép külső népekkel házasságot ne kössön és ezáltal fokozatosan ne asszimilálódjon, hanem ehelyett az "együtt, de külön-külön" receptjét írja elő, mint az egyetlen lehetséges módot arra, hogy a zsidó nép és zsidó lét fennmaradjon. Ezt a zsidóság a vallási törvényei nyomán szigorúan évezredekig be is tartotta, ezért is tudott annyi archaikus, egykori nagy múltú népet a jelen időkig túlélni és annyi megpróbáltatáson felülemelkedni. Ezért is teljesen hiteltelen, ha egy zsidó származású értelmiségi, --AKIK A SOROS- FÉLE RÖGESZMÉS VILÁGMEGVÁLTÓ FOLYAMATOK ADMINISZTRÁCIÓJÁBAN HATALMAS MÉRTÉKBEN FELÜLREPREZENTÁLTAK a multikulturalitás és a másság határtalan toleranciája mellett törnek lándzsát és ezt másoknak, mint követendő világnézetet ajánlgatják.
Mert, ahogy a mondás is tartja: "Quod sibi non vis, alteri ne feceris". "Amit magadnak nem kívánsz, olyant másnak sose tégy......vagy ne akarj!"
A kutatók számításai szerint egy adott etnikai, jelen esetben a magyar történelmi eredetközösségen belüli házasságoktól való 10-15% -os eltérés még nem lehet veszélyes az illető közösség népi alkatának megőrzése szempontjából. Ha azonban a magyarságon belüli házasságok aránya tartósan 80% alá süllyed és ezt a magyar etnikumon kívüli házasságok váltják fel, akkor fennáll a teljes beolvadás lehetősége. Ez pedig azzal a következménnyel jár, hogy az eredeti népi karakter és kulturális jelleg fokozatos, majd egyre erőteljesebben felszámolódik.
Ez a gondolat tör magának utat Benjámín Netanjáhú nyilatkozatában, amelyben elutasítja a bevándorlást, illetve azt csak a zsidóság a zsidó etnikai eredetközösség számára teszi akadálymentessé. Ahogy kihangsúlyozta; "Izrael állam társadalmának etnikai arculatát, jellegét nem akarjuk a bevándorlók révén veszélyeztetni! "
MI MAGYAROK SEM AKARJUK MAGYARSÁGUNK JELLEGÉT IDEGEN ETNIKUMOK BEÖZÖNLÉSE ÁLTAL VESZÉLYEZTETNI!
Lázár János igazságbeszéde áttör minden mellébeszélésen, liberális hablatyoláson!

Keine Kommentare: