Freitag, 9. März 2018

"Nem értem miért csinálta rólam Lázár ezt a videót" | 24.hu



Kedves barátom András KISS!
Ez a hozzászólás több volt, mint tökéletes!
Köszönöm!
De nem csupán megköszönöm, mert az oly csekélység lenne. Hozzászólását, annak lényegét az alábbiakkal kívánom alátámasztani:
A legenda szerinti Noé legidősebb fia SÉM volt, a SEMITÁK/SZEMITÁK ősatyja. SÉM egyik fiát HÉBER-nek hívták . Ennek a HÉBERNEK egyik leszármazottja JOKTÁN volt, a másik nyolcad ízigleni leszármazottja pedig ÁBRAHÁM.
TEHÁT:
JOKTAN leszármazottai a JOKTANIDÁK, a joktanida- (héber)arabok akik az arabok egy részének ősei és az Arab-félszigeten élnek, de nem őslakói, mert azt előttük nem szemita népek lakták. A félsziget feletti uralmat hódítással szerezték meg maguknak. NOS EZEKKEL A JOKTANIDA (HÉBER) ARABOKKAL KÖTÖTTEK MEGÁLLAPODÁST ÁBRAHÁM LESZÁRMAZOTTAI A (HÉBER) ZSIDÓK. HÉBER nembéli ÁBRAHÁM egyik fiát IZMÁÉLNEK, a másik fiát IZSÁKNAK hívták.
IZMÁÉL (jelentése -Izmá = meghallgat Él=Isten, tehát Isten meghallgat) ő volt a (héber) IZMAÉLITA arabok őse. A (héber) IZMAÉLITA arabok és rokonaik a JOKTANIDA (héber)arabok egykoron együtt hajtották uralmuk alá az Arab-félszigetet.
ÁBRAHÁM másik fiát IZSÁKNAK hívták.
IZSÁK egyik fiát,, az első szülöttét Ezsaunak, a másikat Jákobnak hívták.
ÉZSAU a (héber) Edomiták ősapja.
JÁKOB, akit később IZRAELNEK hívnak meg a zsidóságé.

Láthatjuk, hogy itt komoly és többszörös rokoni kapcsolatokról van szó!
Ha valaki az anyai, tehát a női vonalakat is megvizsgálja, ott még több átfedést figyelhet meg. Ezeket a jelentős biblikus rokoni kapcsolatokat, a HÉBER eredetközösségből adódó érdek-lehetőségeket néhányan a 21. században felismerték.
HÉBER JOKTAN sémi-arab utódai és HÉBER IZMÁÉL utódai kiegyeztek a szintén HÉBER nembeli JÁKOB zsidó utódaival.
Tulajdonképpen a ISIS a tiszta monoteizmusra és a Koránra épülő, fundamentalista héber judeo-iszlamista mozgalom.
MI VOLT A NAGY TERV?
Az ISIS az általuk elfoglalt területekből átadja Izraelnek a Golán -fennsíkot és Szíria egy részét. A zsidók pedig hol hallgatólagosan, hol aktívan támogatják a Héber-iszlamista kalifátus létrejöttét. Meg egyebeket is! Ezáltal létrejöhet nagy Izrael.
A héber-nembeli szemiták jól tudják, hogy az olajkitermelésre nem alapozhatják jövőjüket. A jövő lehetősége Európa elfoglalása a "menekülteknek" álcázott tömegekkel. Ahogy ez korábban az Ibériai félszigeten is végrehajtották.
És a félszigeten a közel fél évezredes uralmuk legfőbb támasza rokonaik a HÉBER -nembeli IZRÁÉL törzseinek zsidó utódai voltak. Az Pireneusi-félszigetről Európa belseje felé való szemita terjeszkedést 732-ben Poiters-nál a Martell Károly, a frankok, vagyis a germán népek vezére állította meg. Vagyis az európai szemita, illetve héber-arab terjeszkedésnek az útját a germán, indo-germán, indo-árja népek állták el, majd később a sémita-arab-iszlamizmust teljesen kiszorították Európából
ÍME!
Most a 21. században visszaszivárognak, egyelőre "menekültként", majd belső foglalókén!
A szemita népek alapkaraktere a ravaszság és a színlelés.
Európa elfoglalása érdekében, most a 21. században is hasonló együttműködés van kibontakozóban SÉM fiainak Héber- nembeli leszármazottai között. Ezt még eddig nem ismerték fel a naiv idiotizmusba süllyedő európai társadalmak.
Mi magyarok ebből kimaradunk.
Miért?
Mert nekünk magyaroknak, Gens Ungarorumnak meg van a képességünk ahhoz, hogy a világ körülöttünk zajló folyamatait összefüggéseiben lássuk és cselekedjünk. Csupán azt kell észrevenni, hogy ezt a felismerést kik, milyen etnikai eredetközösségbe tartozó személyek próbálják jelentéktelen, nem létező dologként feltüntetni. No meg azt, hogy Magyarországon milyen etnikai -vallási és történelmi eredetközösség milyen törekvéseket támogat, szorgalmaz és milyeneket nem. Valamint azt, hogyan viszonyulnak ehhez a mesterségesen gerjesztett és a háttérből finanszírozott népvándorláshoz?
Mert ez felér az önleleplezéssel
Mert minden szándék kiindulópontja mindig az ETNOSZ!
,,Darazsakat küldök előtted, hogy kiűzzék előled a hivvieket, kánaániakat és hettitákat" (2Móz 23, 28).
K É R D É S !
Miért van az, hogy az egykoron jó szándékkal befogadott és máshonnan elmenekült, mások által elüldözött, a magyarországi zsidó diaszpórában menedékre lelt, és korlátlan egzisztenciális lehetőségeket nyert zsidóság, amelyet a magyar nemesség 1867. október 25-én emancipált, és  ruházta fel polgárjogokkal. Tehát ezen magyarországi zsidók 21. századi leszármazottai minden olyanért kiállnak, minden olyant támogatnak, amely a többségi magyarság akarata ellen és kárára van? Hol a lojalitás?
Természetesen tisztelet a kivételnek. A becsületes és hithű vallásos zsidóságnak!

Keine Kommentare: