Dienstag, 27. März 2018

Mikola István a külhoni magyarok állampolgárság-megadásának valódi okáról.



Igaza van és volt MIKOLÁNAK!
Az igazság fáj mindazon magyarosított nevű, különféle jöttment etnikumok által összekatyvasztott műmagyaroknak, jöttmagyaroknak, és hígmagyaroknak, akiket soha nem érintett meg a magyar nemzeti szellem, a Hegeli-Herderi "Volksgeist".
De, hogyan is érinthetett volna meg?
Hiszen az elmúlt évszázadokban, a XVIII-XIX. században, a különböző kultúrákból és etnikumokból Magyarországra került emberek leszármazottai, hogyan is érezhetnék sajátjuknak a magyarság és Magyarország régmúltjának történelmét? Hogyan érezhetnék őseiknek a magyarság őseit, amikor ezekhez az egykoron Magyarországra bevándorolt felmenőiket, sem történelmi szálak, sem pedig genealógiai alapok nem kötötték és nem kötik. Ezeket a személyeket és csoportokat érdekeik,  a hivatkozott ragaszkodás és vonzalom ellenére,  általában az országhoz, mint fizikai és egzisztenciális térhez fűzik, de mindez a magyar nép a magyar etnikum iránti lojalitás és lelki azonosulás nélkül. Sőt napjainkra már határozottan ellenséges megnyilvánulások is tetten érhetők! Ahogy az itt is érzékelhető.
Erre mondta azt a neves cionista zsidó társadalomtudós Zeev Jabotinsky, hogy ".. A társadalmi béke záloga, ha az etnikum lefedi a nemzet fogalmát".
Akik itt az erőszakkal elszakított, akarata ellenére idegen etnikumok jármába kényszerített magyarság ellen beszél, az vegye elő  családfáját, családi genealógiáját és gondolkodjon el arról, hogy vajon miféle  "magyar". Mert semmilyen! Csupán magyarországi lakos és jogállására nézve magyar állampolgár.
Majd ezután jól köpje magát szemen, mert egy hitvány szemét szar alak!

Keine Kommentare: